Looking For Anything Specific?

Φωτια Τωρα Αρχαια Ολυμπια / Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ... / Πύρινη κόλαση στην αρχαία ολυμπία:

Φωτια Τωρα Αρχαια Ολυμπια / Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ... / Πύρινη κόλαση στην αρχαία ολυμπία:. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Δύσκολες ώρες και στην αρχαία ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να εκκενώσουν τώρα προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. Φωτιά τώρα στην περιοχή ηράκλεια της αρχαίας ολυμπίας.

Γίνεται ό,τι είναι δυνατό για την προστασία του αρχαιολογικού χώρου. Πλήρως απεγνωσμένη, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω των δύο πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή της ηράκλειας και της μιράκα. Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα.

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Στις 26 Μαΐου, το ρολόι της Ηλείας ...
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Στις 26 Μαΐου, το ρολόι της Ηλείας ... from images32.inewsgr.com
Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω των δύο πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή της ηράκλειας και της μιράκα. Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Μαίνεται η πυρκαγιά στην αρχαία ολυμπία, καθώς από χθες το μεσημέρι έχει δοθεί εντολή για την προληπτική εκκένωση 19 κοινοτήτων της σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μμε από τη φωτιά έχουν καεί σπίτια και αυτοκίνητα. Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα. Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να εκκενώσουν τώρα προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα.

Νύχτα αγωνίας για την πύρινη λαίλαπα σε αρχαία ολυμπία, βόρεια εύβοια και μεσσηνία. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο παρά τις τεράστιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και κινείται προς ολυμπία. Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία. Στην αρχαία ολυμπία μεταβαίνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης αλλά και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Το πύρινο μέτωπο έχει πάρει διαστάσεις, ενώ οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να εκκενώσουν τώρα προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο).

Δύσκολες ώρες και στην αρχαία ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα. Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο. Μαίνεται η πυρκαγιά στην αρχαία ολυμπία, καθώς από χθες το μεσημέρι έχει δοθεί εντολή για την προληπτική εκκένωση 19 κοινοτήτων της σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μμε από τη φωτιά έχουν καεί σπίτια και αυτοκίνητα.

Φωτιά στην Ηλεία: Κρανίου τόπος χωριά στην Αρχαία Ολυμπία ...
Φωτιά στην Ηλεία: Κρανίου τόπος χωριά στην Αρχαία Ολυμπία ... from media.enikos.gr
Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία. Το πύρινο μέτωπο έχει πάρει διαστάσεις, ενώ οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία. Εγκαταλείψτε τα σπίτια σας νέο μήνυμα από το 112 που καίγεται (βίντεο)φωτιά στη λίμνη ευβοίας:

Ανεξέλεγκτη πορεία έχουν πάρει οι φωτιές στην περιοχή της αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία, με τα δύο κύρια μέτωπα σύμφωνα με ελασ και πυροσβεστική, στην αρχαία ολυμπία εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε δύο ώρες, σε έναν άξονα μεταξύ.

Στην αρχαία ολυμπία μεταβαίνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης αλλά και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να εκκενώσουν τώρα προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες. Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Φωτιά τώρα στην περιοχή ηράκλεια της αρχαίας ολυμπίας. Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία. Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία. Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα.

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η αλλαγή της φοράς των ανέμων δημιουργεί νέες αναζωπυρώσεις. Φωτιά τώρα στην περιοχή ηράκλεια της αρχαίας ολυμπίας. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα.

8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης στο χειρουργείο ...
8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης στο χειρουργείο ... from images32.inewsgr.com
Πλήρως απεγνωσμένη, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές. Δύσκολες ώρες και στην αρχαία ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή. Φωτιά τώρα στην περιοχή ηράκλεια της αρχαίας ολυμπίας. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να εκκενώσουν τώρα προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Πύρινη κόλαση στην αρχαία ολυμπία: Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo).

Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo).

Το πύρινο μέτωπο έχει πάρει διαστάσεις, ενώ οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν. Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία. Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία. Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες. Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα. Φωτιά τώρα στην περιοχή ηράκλεια της αρχαίας ολυμπίας. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο παρά τις τεράστιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και κινείται προς ολυμπία. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Posting Komentar

0 Komentar